Livrare si plata

LIVRARE

Livrarea produselor se face prin curier rapid in toata tara. Produsele comandate in timpul saptamanii ajung la dumneavoastra in maxim 4 zile lucratoare. Produsele comandate in weekend vor pleca luni din depozit. Pentru comenzile mai mici de 300 lei costul transportului este de 15 lei iar pentru comenzile mai mari de 300 lei transportul este gratuit.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

PLATA

Numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare.

Transfer Bancar cu OP / BO

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.