PRODUSELE ACHIZITIONATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE POT FI RETURNATE IN TERMEN DE 14 DE ZILE DE LA DATA ACHIZITIEI DACA ACESTEA NU CORESPUND PREZENTARII SAU PREZINTA DEFECTE DE TRANSPORT.

Pentru a fi eligibil returnarii (schimb sau rambursare), produsul returnat nu trebuie sa prezinte modificari privind aspectul comercial (zgarieturi sau alte deteriorari de ambalaj).

Produsul trebuie sa fie in ambalajul original, nedesigilat, neutilizat.

Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d si e, produsele alimentare si cosmeticele sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator, sunt exceptate de la dreptul de retur.

Produsele trebuie sa fie insotite obligatoriu de documentele insotitoare: bon fiscal sau facturi fiscale.

Pentru returnarea produselor comandate ne puteti contacta telefonic la numarul 07000000000. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.